ÇAYCUMA

Çaycuma Devlet Hastanesi'nde olay! Rafların altında kaldı!

Çaycuma Devlet Hastanesi'nde gerçeğini aratmayan deprem tatbikatı ile adeta yürekler ağıza geldi. Yapılan tatbikat sorunsuz sona erdi.

Abone Ol
Çaycuma Devlet Hastanesi'nde yapılan deprem tatbikatında Merkez üssü Bartın'da saat 12.30'da meydana gelen depremle birlikte hastanenin deposunda rafların senaryo gereği devrilmesiyle rafların altında kalan hastane personeli gerçeği aratmayan kurtarma tatbikatı ile kaldıkları yerden çıkarıldı.
Yapılan deprem tatbikatı ile hastane dışında kalan vatandaşlar ne olduğu anlamaya çalışsa da yapılan tatbikatın senaryo gereği olduğu kısa sürede anlaşıldı. Tatbikat sorunsuz şekilde sona ererken, daha sonra hastane yönetimince yapılan tatbikatın olası bir deprem anında hastanenin alınacak önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }