Türkiye Zonguldak'ta savcının kıskançlığını konuşuyor! Gözaltılar var! Türkiye Zonguldak'ta savcının kıskançlığını konuşuyor! Gözaltılar var!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu beraberinde Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Çaycuma vadisinin Belediye Başkanları Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal ve Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak tarafından kabul edilen Çaycuma ve Devrek heyeti burada gerçekleştirilen ziyarette spor yatırımları ile talepler dile getirildi.

Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş sosyal medya hesabından ziyareti paylaşarak; "Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’ı Zonguldak Milletvekilimiz, Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Kaymakamımız Adem Kaya, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ile ziyaretimiz. Bakanımıza beldemizle ilgili taleplerimizi arz ettik. Nazik kabullerinden ve bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı belde halkım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Editör: Şeyma Kaya