SİYASET

Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve dostları rakı masasında neler konuştu?

“Özgür Özel tanımam, Aylin Nazlı Aka tanımam Merve Kır tanımam” dediği iddia edilen CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler bu sözlerinin Z HABER’de haber olması sonrasında apar topar Genel Başkanı Özgür Özel ile olan fotoğrafını paylaşmıştı. Başkan Diler bu defa da; “Kafan mı güzel Fahri Diler” başlıklı haberin ardından arkadaşları ile buluştuğu rakı masasında Z HABER’i protesto etti.

Abone Ol
CHP’nin olaylı Çaycuma Kadın Kolları Kongresi sonrası tartışmalar ve itirazlar devam ediyor. CHP Çaycuma İlçe Kadın Kollları Kongresi’nde Av. Çiler Başoğlu ve Melike Barlas Uzaldı yarışmış, üyeliği olmayan ve ısrarlı uyarılara rağmen; “Ben avukatım benden daha mı iyi biliyorsunuz” diyerek  8 kişiyi yönetime alan Av. Çiler Başoğlu 112 oy alarak çok az farkla kazanan isim olmuştu.
Kongrenin tüzüğe uygunluğu tartışmaları devam ederken, Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler’in,  Melike Barlas Uzaldı’nın kazanma ihtimali üzerine seçimi sabote ederek polis marifetiyle seçimi iptal ettirmeye çalışması da dikkat çekmişti.
DİLEKÇELERDE HER ŞEY AÇIK VE NET
Seçimde patlayan bir başka skandal ise Belediye Başkanlığı aday belirleme sürecinde ortaya atılan iddialarla gündemden düşmeyen ilçe başkanı Fahri Diler’in sarf ettiği iddia edilen sözler oldu.
Z HABER’in ulaştığı dilekçelerde partililer Fahri Diler’in tarzı ve yönetim mantığının CHP ile örtüşmediğini belirterek yaşadıklarını anlatmıştı.
Dilekçelerde Fahri Diler’in krizi yönetebilmek ve istediği sonucu alabilmek için yapılan itirazlara; “Ben Özgür Özel tanımam,
Aylin Nazlı Aka tanımam Merve Kır tanımam” dediğini yazdı.
HABERİN ARDINDAN ÖZGÜR ÖZEL İLE FOTOĞRAF
“Özgür Özel tanımam, Aylin Nazlı Aka tanımam Merve Kır tanımam” dediği iddia edilen CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler bu sözlerinin Z HABER’de haber olması sonrasında apar topar genel başkanı Özgür Özel ile olan fotoğrafını paylaşmıştı.
Gelişmeler; “Kafan mı güzel Fahri Diler” başlıklı haber ile paylaşılmış sonrasında da Diler hakkındaki iddialarla ilgili olarak Z HABER’in sorularını yanıtlamıştı.
Z HABER’İ KADEHLERLE PROTESTO ETTİLER
Fahri Diler ile ilgili Z HABER’de yayınlanan haberler sonrası Hakkı Yılmaz’ın paylaştığı rakı masasında Fahri Diler’in oldukça düşünceli olduğu görülürken şantiyeden gelen rakıları ısmarlayan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç’in; “Z HABER’e düşmeyelim. Fotoğrafı paylaşmayın.  Z HABER ınstagram hesabında yayınlanır sonra. Fatura bana çıkar” uyarısı dikkat çekti.
Bedava rakı çağrısı üzerine  koşa koşa masaya geldiği öğrenilen CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Murat Kardaş’ın; “Beni de yazdılar. Aldırmam ben seni görevden.  Özgür abiyi ararım ben. Sen bizi sık sık çağır Fahri başkan biz yine içeriz” diyerek moral vermeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.
Diğer yandan Filyos Belediye Başkanı Erol Acar’ın; “Benim hanım olmasa seçimi alamıyordunuz. Masa kurulurken beni unutuyorsunuz” diyerek sitem ettiği ileri sürüldü.
Terzi Hakkı Yılmaz’ın ise erken öttüğü  ve çok yakın arkadaşı Fahri Diler’e; “Fahri sana ne iğne dayanıyor ne iplik. Bir dikiş tutmadın” dediği de iddia edilen sözler arasında.
Kahkahalarla biten gecede CHP’yi, Çaycuma’yı ülkeyi kurtaran dostların, milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem ertuğrul’un da bol bol kulaklarının çınlattıkları öğrenildi.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }