SPOR

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya bisiklet yarışında!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ilk kez düzenlenen Bitinya MTB Dağ Bisikleti maratonu öncesinde Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya'yı görenler 'İşte sporcu kaymakam!' ifadelerine yer verdi.

Abone Ol

Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediyesi, Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Çaycuma İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Çaycuma Bisiklet Spor Kulübü tarafından Çaycuma’da 1. Ulusal Bitinya MTB Dağ Bisikleti Maratonu düzenlendi.

Yaklaşık 400 sporcunun katıldığı organizasyon öncesinde protokol ve vatandaşların katılımıyla 5 kilometrelik halk Bisiklet yarışı yapıldı. Bisiklet yarışına İlçe Kaymakamı Adem Kaya tam tesisat katıldı. Kaya'nın spora olan merakı ise bir kez daha tescillendi.

Geçtiğimiz gün kendisini ziyaret eden gazetecilere Çaycuma'yı bir spor kenti haline çevireceğini de dile getiren Kaymakam Adem Kaya, bu cümlelerle Çaycuma'da bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu.

5 kilometrelik yarışa bisikleti ile tam tesisat katılan kaymakam Kaya, organizasyona katılan katılımcılardan da tam destek aldı.

İlçe Kaymakamı Adem Kaya'nın startı vermesiyle yeni belediye binası önünden başlayan 5 kilometrelik bisiklet yarışı Nihat Kantarcı Caddesi üzerinden devam ederek, Atatürk Bulvarı üzerinde devam etti ve yine belediye binası önünde ise son buldu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }