GÜNDEM

Çaycuma ve Devrek'te uyuşturucu operasyonu! Tutuklular var!

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından Çaycuma ve Devrek’te düzenlenen operasyon sonucu, çok sayıda silah, uyuşturucu ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Abone Ol

Zonguldak’ın Çaycuma ve Devrek ilçelerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekipleri tarafından üç şüpheli şahsa ait toplam dört ev, bir işletme ve bir araçta arama yapıldı.

Aramalarda, üç adet ruhsatsız tabanca, sekiz adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği ve 60 mililitre uyuşturucu olduğu değerlendirilen sıvı ele geçirildi. İki şüpheli şahıs gözaltına alınırken, bir şüpheli şahıs ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, adli makamlara sevk edilen iki şüpheli şahıs tutuklandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }