ÇAYCUMA

Çaycuma'da alevli gece! 3 kişi hastanelik oldu!

Zonguldak Çaycuma’da bir ahırda çıkan yangının eve sıçraması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

Olay, gece saatlerine Çaycuma ilçesine bağlı Kışla Köyü'nde meydana geldi. Köyde yaşayan M.T.'ye ait olduğu öğrenilen bir ahırda dumanların yükseldiğini fark eden köy ile ev sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangının olduğu bölgeye 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile çevre belediyelerin itfaiye araçları takviye olarak sevk edildi. Ayrıca olay yerine jandarma ekipleri de hareket etti.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, itfaiye ekiplerinin bölgede çalışmalarının devam ettiği ve yangını söndürmek için seferber oldukları öğrenildi.

Öte yandan çıkan yangınla birlikte dumanlardan 3 kişinin etkilendiği ve ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }