Çaycuma-Bartın karayolunun Akyamaç köyü yakınlarında otomobilin traktöre sol arka taraftan çarpması sonucu yaralamalı trafik kazasına neden oldu.

İddialara göre Çaycuma istikametinden Bartın yönüne gitmekte olan R.Ç. yönetimindeki 67 DN ... plakalı otomobil, yolda seyir halinde gittiği esnada yol üzerinde bulunan ve yavaş ilerlediği öne sürülen M.İ. idaresindeki 67 DE ... plakalı traktöre sol arka taraftan çarpmasıyla birlikte traktör çarpmanın şiddetiyle yoldan fırlayarak şarampole devrildi. Kaza sonucu otomobil ile traktörün sürücüsü yaralandı. Otomobil ise çarpmanın etkisiyle hurda yığınına döndü. Olay yerine gelen ekipler ilk etapta yol güvenliğini alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı.

Kdz. Ereğli Amfi Tiyatro sahnesi büyütülüyor Kdz. Ereğli Amfi Tiyatro sahnesi büyütülüyor

Kazanın çevredeki araç şoförlerinin farketmesiyle olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma, itfaiye ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Editör: U. G.