ÇAYCUMA

Çaycuma'da maç sonrası arda kalan görüntü pes dedirtti!

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ve Türkiye maçının izlendiği Çaycuma Cumhuriyet Meydanında maçı izleyen birçok taraftar maç sonrasında arkasında kirli bir manzara ile meydandan ayrıldı.

Abone Ol

Çaycuma ilçesinde Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ve Türkiye karşılaşmasının canlı yayın olarak izletildiği Cumhuriyet Meydanında, vatandaşlar alana akın etti.

Maçın bitmesinin ardından alanı terk eden birçok vatandaş meydanı çöplüğe çevirdi. Gece saatlerinde sandalyelerin alınmasının ardından sabah saatlerinde ortaya çıkan görüntü pes dedirtti. 

BELEDİYE MÜDAHALE ETTİ, TEMİZLEDİ

Çaycuma Belediyesi'nin temizlik işleri ekipleri, sabahın erken saatlerinde hava aydınlandığında vatandaşların gece bıraktığı çöpleri toplamak için harekete geçti. Gece boyunca biriken çöpler, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Ancak sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, vatandaşların çöpleri düzensiz bir şekilde bırakmasına ve oluşan kirli görüntüye karşı tepkilere neden oldu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }