Eski Çaycuma Kaymakamı'ndan Zonguldak'a selam! Eski Çaycuma Kaymakamı'ndan Zonguldak'a selam!

Saltukova beldesi Sarıkum Mahallesi’nde akşam saat 21.10 sularında Saltukova İlkokulu’nda rehberlik öğretmeni olarak görev yapan Ertan Arslan, yakınları ile alkol almaya karar verdi.

iddiaya göre Temenler Köyü Muhtarı O.A. ve yeğeni olduğu öğrenilen 3 kişiyle birlikte Sarıkum Mahallesi’nde alkol almaya başlayan Ertan Arslan alkolün etkisiyle yanında getirdiği silahla henüz bilinmeyen bir nedenle kafasına sıkarak yaşamına son verdi.

Olayın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Ertan Arslan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından, Arslan’ın cansız bedeni Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak Temenler Köyü Muhtarı O.A. ve diğer şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Ertan Arslan’ın eşinin de öğretmen olduğu ve Arslan’ın bir çocuk babası olduğu kaydedildi. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Editör: U. G.