GÜNDEM

Çaycuma'da olay! Önünü kestiler öldüresiye dövdüler!

Bartın'dan Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesine oto kurtarmaya giden bir oto kurtarıcısı, 3 kişi tarafından saldırıya uğrayıp darp edildi. Saldırıya uğrayan kurtarıcıya iş göremezlik raporu verildi.

Abone Ol

Olay, iddialara göre Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Bartın ilinden Çaycuma ilçesinin Perşembe beldesine arızalı bir aracı almaya giden M.A. isimli oto kurtarıcı özel bir otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen ve henüz kimlikleri bilinmeyen 3 kişi M.A.'ya saldırıda bulunarak darp etti.  

Oto kurtacısının iddialara göre yolda hızlı araç kullandığı ifade edilirken, kurtarıcının önünü kesen 3 kişiden bir kişi M.A.'ya, "Nasıl gidiyorsun, aracımın camına taş geldi." dediği ve sonrasında küfür ve hakaretler yağdırarak M.A.'yı fiziki olarak darp ettikleri ortaya çıktı.  

Olayın yaşanmasının ardından oto kurtarıcısı M.A. olay yerine 112 Acil Sağlık ekiplerini çağırdı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan M.A., daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavide M.A.'ya iş göremezlik raporu verildiği ve meydana gelen olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.  

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }