ÇAYCUMA

Çaycuma'da orman yangını! Ekipler seferber oldu!

Zonguldak Çaycuma’da ilçesine bağlı Serdaroğlu Köyü'nde bir arazide çıkan orman yangını sonrası ekipler bölgeye sevk edildi.

Abone Ol

Çaycuma ilçesine bağlı Serdaroğlu Köyü'nün yüksek kesiminde bulunan bir arazide nedeni henüz bilinmeyen bir orman yangını meydana geldi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın için bölgeye, Çaycuma, Karapınar, Saltukova belediyelerinin itfaiye araçları ile Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri ve jandarma sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak tutanak tanzim ettiği bildirildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }