Zonguldak'ta kuver ücreti tartışması! Vatandaş isyanda! Zonguldak'ta kuver ücreti tartışması! Vatandaş isyanda!
Çaycuma Özel Eğitim Meslek Okulu'nun "10-16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler Haftası" kapsamında geleneksel olarak hazırladığı "BENİM MAYISIM" etkinliği öğrenci, öğretmen ve personellerin hazırladıkları program Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.
Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, ilçe Rehabilitasyon Merkezi müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.
Program, özel eğitim öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı sahne gösterileri, müzik dinletileri ile devam etti. Öğretmenlerden Uğur Dika, Faruk Korkmaz ve Emre Yaşar'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel hazırladıkları orotoryo çalışması büyük beğeni topladı.
Daha sonra öğrencilerin hazırladığı mesleki el ürünleri ve e-twinning çalışmalarınının yer aldığı sergi protokol ve konuklar tarafından ziyaret edildi.
Kaymakam Mehmet Göze, programda emekleri geçen tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öte yandan etkinlikler kapsamında İlçe Kaymakamı Mehmet Göze eline aldığı gitar ile kısa bir resital gerçekleştirdi.

Editör: Şeyma Kaya