ÇAYCUMA

Çaycuma’ya bir mahalle daha dahil oldu! İşte referandum sonuçları!

Zonguldak Çaycuma’da yapılan referandumla birlikte Çaycuma'ya bir mahalle daha dahil oldu.

Abone Ol

Çaycuma Veliköyü Şahnalar Mahallesinde yapılan referandumla birlikte Çaycuma'ya bir mahalle daha dahil oldu.

Referandum öncesinde toplantı yapılmış ve halkın kararı konusunda görüş alışverişi yapılmıştı. Yapılan referandumla birlikte köye sandık kuruldu.

Vatandaşın kararı 'Evet' oldu ve sandıktan 260 'Evet' oyu çıktı. 'Hayır' oyu ise 81 olarak çıktı. 7 oy da geçersiz sayıldı.

Çaycuma Belediyesi sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı:

"Veliköy’de, Belediyemizin sorumluluk alanına dahil olmak için yapılan referandumda açık farkla “Evet” çıktı. 459 kayıtlı seçmenin bulunduğu köyde sandık başına giden 348 seçmenin 260’ı, oyunu, “Evet” yönünde kullandı. 7 oyun geçersiz sayıldığı referandumda, “Hayır” oyları ise 81’de kaldı. Çaycuma Belediyesinin ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanmak için iradesini ortaya koyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aramıza hoş geldin Veliköy" ifadelerine yer verildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }