06.07.2024 işte Zonguldak'ta pazar fiyatları! 06.07.2024 işte Zonguldak'ta pazar fiyatları!
Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi’nde öğrenciler arasında yaşanan tartışma ve sonrasında yaşananlarla ilgili yapılan açıklamada yıl içerisinde çok değil 4 olay olduğuna vurgu yapılarak, okulda gerginliğin devam ettiği iddiaları yalanlandı. Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı’ndan yapılan açıklamada ayrıca kural tanımayan veliler olduğu ifadesi dikkat çekti.
Bir velinin öğretmeni tehdit ederek ve hakaretler yağdırdığına atıf yapılarak, okula dışarıdan yapılan müdahalelerin huzur bozduğu ifade edildi.
İŞTE O AÇIKLAMA
“23 Mayıs 2024 tarihinde Mehmet Çelikel Lisesi’nde 2 öğrenci arasında, öğle arası yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüş ve olay anında sınıfta bulunan sınıf öğretmeni olaya müdahalede bulunmuştur. 
Aynı gün içerisinde olayla ilgili öğrenci velisi ve sınıf öğretmeninin şikayet dilekçeleri alınarak olayla ilgili idari süreç başlatılmıştır. Olayla ilgili idari süreç devam etmektedir. Konuyla ilgili ayrıca veli tarafından adli süreç de başlatılmış ve devam etmektedir.
ÖĞRETMENE TEHDİT VE HAKARET
Koskoca bir eğitim öğretim yılı içerisinde bu konuda idari işlem yapılan 4 olay olmasına rağmen, yerel basında aslı astarı olmayan haberler yapılarak; okulda kavgaların devam ettiği yönünde haberler yapılmaktadır. Gerek asılsız haberler, gerekse usul ve kural tanımaz veli tavırları sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini zorlaştırmaktadır.
 
OKULA DIŞARIDAN YAPILAN MÜDAHALELER HUZUR KAÇIRIYOR
İddia edildiği gibi okulla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verilen dilekçeler bulunmamaktadır. 6 yıldır okul yönetiminde okul idareci ve öğretmenleri ile ilgili tek bir şikayet yoktur. Okullara asılsız ve dışarıdan yapılan müdahaleler okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin huzurunu bozmaktadır.
ÇELİKEL LİSESİ VAKFI OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİN YANINDA
86 yıllı bir geçmişe sahip Mehmet Çelikel Lisesi’nin bu şekilde yıpratılmaya çalışılması kabul edilemez. Mehmet Çelikel Lisesi İdaresi, öğretmenleri ve nitelikli öğrencileri ile bu yıpratma hareketini hak etmemektedir. Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı olarak okul idaresi ve öğretmenlerimizin yanındayız”