Süper Lig'de fikstür o tarihte çekilecek! Süper Lig'de fikstür o tarihte çekilecek!
Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, seçim çalışmalarına devam ederken bir esnafın emekli maaşlarına tepki göstermesine dikkat çekti. Dereli; “Biz de emeklilerimizin Zonguldak'taki ekonomik hayatına dokunacak özel projelerden bahsediyoruz. Halk ekmeği konusunda adımlar atacağız” dedi.
Dereli’nin sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:
“Seçim hattına girdik ve sayılı günler kala Zonguldak'ta seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalarda dikkatimizi çeken bir konu var. Dükkanı kapalı olan bir vatandaşımıza da selam gönderiyoruz. Bu abimiz bize, 10 bin lira emekli maaşı alan bir emekli olduğunu belirtti.
Zonguldak'ta emeklilerin yaşadığı sorunlar herkesin malumu. Emekliler zor durumda ve bu sorunlara çözüm bulunması gerekiyor. Biz de emeklilerimizin Zonguldak'taki ekonomik hayatına dokunacak özel projelerden bahsediyoruz. Halk ekmeği konusunda adımlar atacağız ve tanzim satış tırlarımızla tüm mahallelerimize ulaşarak emeklilerimize uygun fiyatlı gıda ürünleri sunacağız. Ayrıca, 5 liraya ekmek verme sözü veriyoruz. Emeklilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum.”
Editör: Şeyma Kaya