GÜNDEM

CHP kampa girdi! "Erken seçim kaçınılmaz"

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl başkanları toplantısına katılım sağladı.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Muğla İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen İl başkanları toplantısına katılım sağladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında düzenlenen toplantı, yerel seçimlere hazırlık sürecinde partinin stratejik adımlarını belirlemek açısından büyük bir önem taşıyor.

Devrim Dural’ın açıklaması şu şekilde:

“Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen İl başkanları toplantısına katılım sağladım. 81 İl başkanımız ülkeyi yönetmek ve iktidar olmak konusunda sarsılmaz bir iradeyi ortaya koydular. Erken seçim talebimizi kitleselleştirmek, büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızı yoksulluktan, yolsuzluktan, adaletsizlikten kurtaracağız. Kadın cinayetlerini, çocuk istismarlarını engellemek için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Her derdin var bir çaresi o da Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }