SİYASET

CHP'de istifaların nedenini Osman Zaimoğlu açıkladı!

CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, yönetimdeki yeni iki istifaların ardından Z HABER’e konuştu. Zaimoğlu; “Öyle bir şey yok. 3 istifa var. Ben sadece bir arkadaştan istifasını talep ettim” dedi.

Abone Ol

-ÖZEL İÇERİK-

CHP Merkez ilçe yönetiminde peş peşe gelen istifaların ardından CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, konuyla ilgili Z HABER’e konuştu. Zaimoğlu; “Öyle bir şey yok. 3 istifa var. Ben sadece bir arkadaştan istifasını talep ettim. Partiye gelemiyor. Vakit ayıramıyor zaman bulamıyor” dedi.

Zaimoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“İstifa beşe çıkmış diye bir şey yok. Öyle bir şey yok. 3 istifa var. Ben sadece bir arkadaştan istifasını talep ettim. Partiye gelemiyor. Vakit ayıramıyor zaman bulamıyor. Partideki etkinliklere katılamıyor vs. O yüzden bir kişinin daha istifasını talep ettim.

Zaimoğlu, istifa eden kişilerle aralarında bir sorun olmadığını belirterek; “Bu arkadaşlar bana sadakatlerini de bildirerek helalleşerek, saygı ve sevgi içerisinde görevden aflarını istediler. Zaman ayıramıyorlar yani” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }