GÜNDEM

CHP’de Nedim Bekar depremi!

CHP’nin Zonguldak Merkez İlçe’de yaşanan il genel meclis üyesi listesinde yeni bir kriz çıktı. Yeri değiştirilen Nedim Bekar; “Bu saatten sonra sizlerle çalışmıyoruz” diyerek isyan etti.

Abone Ol

CHP’nin Zonguldak Belediye Meclisi üye listesinde yüksek rakamlar veren üç kişinin listede seçilmesi garanti yerlere konulduğu iddialarının ardından bir skandal da il genel meclisinde ortaya çıktı.
Merkez İlçe İl Genel Meclis Listesi’nin ikinci sırasında olan Nedim Bekar’ın üçüncü sıraya Şükrü Köse’nin ise ikinci sıraya yazılmasının ardından prti içinde yeni bir tartışma başladı.
Bazı partililer perde arkasında başka işler olduğunu dile getirerek İl Başkanı Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nu hedef aldı

NEDİM BEKAR’DAN SERT AÇIKLAMA
Gelişmeler üzerine Nedim Bekar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sevgili arkadaşlarım, abilerim. Benim dernek başkanlarımı, değerli muhtar arkadaşlarımı tanımayan, vekilim, il başkanım, ilçe başkanım bu saatten sonra sizlerle çalışmıyoruz. 31 Mart’ta görüşmek üzere. Hoşça kalın” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }