Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Saltukova Beldesi’nde partiye yeni katılan üyelere rozet takma töreni düzenlendi. Törene, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Gençlik Kolları İl Başkanı Kadir Güven, il ve ilçe yöneticileri, Saltukova Belde Başkanı Ünal Koşar, kadın ve gençlik kolları katılım sağladı.
Çaycuma İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:
“CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı olarak Saltukova Beldemizde #benimyerimCHP diyerek CHP ailesine katılım sağlayan yeni üyelerimize İl Başkanımız Devrim Dural, İlçe Başkanımız Fahri Diler, Saltukova Belediye Başkanımız Alim Genç, İl, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Saltukova Belediye Meclis üyelerimiz, Belde Başkanımız Ünal Koşar ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanımız Çiler Girgin Başoğlu, Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanımız Kadir Güven ve kıymetli partililerimizin katılımı ile rozet takma töreni gerçekleştirdik. Partimize, Örgütümüze ve yeni üyelerimize hayırlı olsun.
Partimize ve demokrasimize yönelik saldırılara karşı dimdik ayaktayız. Belediye başkanlarımıza yapılan saldırılara da kurultay üzerinden yürütülen itibar suikastlarına da geçit vermeyeceğiz. Genel Başkanımızın liderliğinde, ilk seçimde birinci parti olacak ve halkımızla birlikte iktidara yürüyeceğiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!”