Gelecek hafta yapılacak CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde başkan adayı olan Ahmet İlke Petük, güçlü kadrosuyla iddialı geliyor. Parti üyesi gençlerle kahvaltıda bir araya gelen Petük, projelerini ve yapmak istediklerini anlattı.

Önemli mesajlar veren Petük, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

Ali Bektaş Z HABER'e konuştu! "Belediyeyi hep borçlu aldım ama dert yanmadım" Ali Bektaş Z HABER'e konuştu! "Belediyeyi hep borçlu aldım ama dert yanmadım"

"Bugün burada bir araya gelmemiz, sadece bir kahvaltı değil aynı zamanda birlik ve dayanışmamızın simgesidir. Gençlik olarak bu partinin en dinamik ve enerjik gücüyüz. Geleceği inşa ederken ilkelerimizden taviz vermeden, omuz omuza ilerleyeceğiz. Kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizler için açtığı bu aydınlık yolda, adalet, özgürlük ve eşitlik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz. Her birimizin sesi, bu mücadelenin en güçlü yankısı olacak. Hep birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Petük, sadece parti üyesi gençlerin değil tüm gençlerin sesi olmak için, gençlerin sorunlarına çözüm üreterek katkı sunmak için aday olduğunu da sözlerine ekledi. Petük, yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Editör: Şeyma Kaya