GÜNDEM

CHPli isimler belediyenin sorunları için bir araya geldiler

Zonguldak Kent Lokantası açılışının ardından CHP'li isimler İl Başkanlığında bir araya gelerek ilerleyen süreçte yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlenmesi amacıyla toplantı yaptılar.

Abone Ol

Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından CHPli siyasi isimler Zonguldak İl Başkanlığında toplandılar. CHP İl Başkanı Devrim Dural yapılan toplantıya dair açıklama yayınladı.

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Dün gerçekleşen Zonguldak Belediyesi Kent Lokantamızın açılışından sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul, İl Başkanımız Devrim Dural, İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve Belediye Başkanlarımız İl Başkanlığında toplantıda bir araya geldiler.

Belediyelerle yapılacak iş birliği için yol haritasının belirlenmesi, belediyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında çok verimli bir toplantı gerçekleşti.

Süreç içerisinde Zonguldak’ta bulunan Belediyelerimizin Sayın Bülent Tufan tarafından tek tek ziyaret edileceği bilgisi örgütümüzü son derece memnun etmiştir.

Bölge Koordinatörü Sayın Bülent Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini ifade ederek, Ekrem beyin Zonguldak halkına selam ve sevgilerini iletmiştir.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }