KDZ EREĞLİ

CHP'li isimler kahvaltıda buluştu

Zonguldak CHP'li siyasi isimler Kdz.Ereğli İlçe Bakanlığının düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldiler.

Abone Ol

2024 Yerel Seçimleri’nde yurt genelinde büyük bir başarı ivmesi yakalayan ve sandıktan birinci parti olarak çıkan Özgür Özel’in liderliğindeki Cumhuriyet Halk Partisi, tüm il ve ilçe örgütleriyle birlikte ilk genel seçimlerde iktidara gelmek için çalışmalarına başlamıştı. Bu bağlamda partinin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü de, üyelerini birlik ve bütünlük içinde tutmak, diğer yandan da partiye yeni üyeler kazandırmak için yoğun bir çalışma temposuna girmişti.

Bu çalışmalar kapsamında üyelerine yönelik birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyen Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü, 29 Eylül Pazar günü önemli bir etkinliğe imza atarken Yönder Site Kulüp’te düzenlenen bu etkinlikle iktidar yürüyüşü başlatılmış oldu.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ve CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural’ın yanı sıra çok sayıda partilinin iştirak ettiği etkinliğe Zonguldak il ve ilçe örgütleri de katılım sağladı.

İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, İl Başkanı Devrim Dural ve Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul davetlilerle hitaben yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar. Partililerin yoğun ilgi gösterdiklerinin gözlendiği etkinliğe il örgütü yönetimi, Devrek, Çaycuma, Kilimli, Kozlu, Alaplı ilçe başkanları ve yönetimleri, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, il genel ve belediye meclis üyeleri, İl Örgütü Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile partili eski belde belediye başkanları da iştirak etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }