ULUSAL

Cinayet mi intihar mı Dilara Gültay ve Cansu Demirel neden öldü?

Abone Ol

İstanbul’da Dilara Gültay ve Cansu Demirel evde ölü bulunmasının ardından cinayet şüphesi üzerinde duruluyor. Bileklerini keserek intihara kalkışan erkek arkadaşları Mustafa P. İse tedavi altında.

İstanbul Kartal'da bir evde 2 genç kız bir evde ölü bulundu. Genç kızlardan birinin eski erkek arkadaşı Mustafa P. de bileklerini kesmiş halde bulundu. Korkunç olayın sırrını intihar eden sevgili hayatta kalırsa çözecek.
İstanbul Kartal'da bir evde ölmüş iki genç kadın ile bileklerini keserek intihar girişiminde bulunmuş bir erkek bulundu. Kan donduran olayın nedeni bilinmezken, olayın sırrını hastanede tedavi altına alınan erkek çözecek. 

Bileklerini keserek intihara kalkıştı
Bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa P. isimli şahsın ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Polislerin ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sürüyor. Korkunç olayın arkasındaki sır perdesini hastanede tedavi altına alınan Mustafa P. çözecek.

AİLELERİ ŞOKTA
Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ederken aileleri acı haberle  yıkıldı. Olay öncesine ilişkin bilgiler toplanırken Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in telefon yazışmaları mercek altına alındı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }