GÜNDEM

Cinayette fuhuş, alkol ve uyuşturucu detayı! Kamil Gezer neden öldürüldü?

Zonguldak Merkez Asma Mahallesi’nde öldürülen Kamil Gezer’in evi narkotik ekipleri tarafından didik didik aranıyor.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Zonguldak Merkez Asma Mahallesi’nde Mustafa Çavuşoğlu Sokak'ta Kamil Gezer’in cesedi bulundu. Bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Kamil Gezer’in evinin ‘randevu evi’ olarak kullanıldığı ve içeride fuhuş, alkol ve uyuşturucu gibi ortamların sağlandığı ifade edildi.

Komşuların sık sık ihbar ettiği Kamil Gezer’in günler öncesinde bıçaklandığı ve evin kapısının kilitli olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile evde geniş çaplı inceleme başlattı. Parmak izi taramasının ardından evde uyuşturucu ve alkol partilerinin yapıldığını düşünen savcı evde uyuşturucu taraması yapılmasını da istedi.

Talimat üzerine evde Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube köpeği Alex getirildi. Evde geniş çaplı arama çalışmalar devam ediyor.

Cinayetin neden işlendiği ve kimler tarafından işlendiği merak konusu olurken bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }