Tamer Oraltay hayatını kaybetti Tamer Oraltay hayatını kaybetti

İçişleri Bakanlığı GAMER Toplantı Salonu'nda çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda valilere hitap eden Bakan Tekin, daha sağlıklı bir eğitim öğretim yılı geçirmek üzere geçen yıl olduğu gibi 2024-2025 eğitim öğretim yılında da bir dizi önlemler aldıklarını hatırlattı.

Tekin, Bakanlık olarak yaptıkları değerlendirmeler sonucunda bu yıl eğitim öğretim yılı başlamadan önce 2024-2025 eğitim öğretim yılında yürütülecek faaliyetlere ilişkin genelge olmak üzere Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli genelgesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası ve okullarda şiddetin önlenmesi konulu dört genelge yayımladıklarını hatırlattı. 

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında üç önemli konuyu ana gündemlerine aldıklarını kaydeden Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi ve ailelerin çocuğun eğitimi sürecinde daha aktif rol alması üzerine odaklandıklarını söyledi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Kd. Albay Barış Cücen ile İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan toplantıya online katılarak Bakan Tekin’in açıklamalarında hazır bulundu.

Editör: U. G.