GÜNDEM

Damada 25 metrelik para zinciri!

Zonguldak merkezde bir düğünde dünya evine giren çifte, damadın arkadaşı tarafından yaklaşık 25 metre uzunluğunda, toplu iğne ile birleştirilmiş para takıldı.

Abone Ol

Işıl Aydın ve İlkay Aktoprak çifti, Zonguldak Yaman Restaurant’ta düzenledikleri düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin en mutlu günündeki takı törenlerinde ise ilginç anlar yaşandı. Damadın arkadaşı Burak İlhan tarafından toplu iğne yardımıyla birleştirilen ve yaklaşık 25 metre uzunluğuna ulaşan para takıldı.

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER

Düğünde takı merasiminin başlamasıyla birlikte damadın arkadaşı ve aynı zamanda nikah şahidi Burak İlhan sürpri yapmak istedi. 25 metrelik 50 TL banknotların sıralandığı takısını damada doladı. Toplu iğne ile birleştirilmiş paranın takılmasıysa gelin, damat ve düğüne katılan davetliler şaşkınlığını gizleyemedi.

Takıdan sonra anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }