GÜNDEM

Dansı ile gündeme gelen Cem Saygı başkanlığa talip oldu!

Twerk dansı ile gündeme gelen Memleket Partisi’nden 5’inci sıra Milletvekili adayı Cem Saygı bu kez de belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) işçi alım kurasını kazanan ve Milletvekili Genel Seçiminde Memleket Partisi’nden 5’inci sıra Milletvekili adayı Cem Saygı, sağlık raporuna takılınca bu kez de belediye başkan aday adaylığına başvuru yaptı.

Saygı, Ereğli için projelerini açıklayarak destek istedi. Saygı’nın Ereğli için projeleri şu şekilde:

Selamun aleyküm arkadaşlar sevgi dolu ben Bağımsız Türkiye partisi den belediye başkanı aday adaylığımı söylemek istiyorum siz değerli hemşerilerime. Ereğli’nin çok sıkıntıları var kim geliyorsa verdiği sözleri getirmedi alt yapısından sahilinden Ereğli’nin araba park ettirecek yer bulamayan hemşerilerim biz o sıkıntıları tek çözümle ortadan kaldıracağız.

Dansıyla gündem olmuştu! Cem Saygı TTK'da madenci oldu! Dansıyla gündem olmuştu! Cem Saygı TTK'da madenci oldu!

Sosyal hayat olarak gençlerimize güzel mekanlar 65 üst amcalarımıza ücretsiz çay içme yerleri açacağız.

Lokal geçlerimiz ses sisteminden binlerce genç caza yağmuruna tutuluyor bunlara güzel bir pist sahası açacağız. Devrek yol ayrımında trafik sıkıntısı elbette çözeceğiz zincir marketlerde denetleme yapacağız.

Güzel Ereğli hemşerilerimizin fahiş fiyatla belediye halk otobüslerinde elbette büyüteceğiz belediye ücretlerini öğrenci olmak şartıyla ücretsiz olarak hizmet verecek 65 yaş ücretsiz olacak. Belediye Beyçayırı deplasmanını yenileyeceğiz.

Her şey sizin için güzel Kdz Ereğli halkı için. Desteklerinizi bekliyorum.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ
BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI
CEM SAYGI"

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }