Şulenur Böyükaslan, Uluslarararası Türk Mutfağı Tanıtım Etkinliği’nde yer aldı Şulenur Böyükaslan, Uluslarararası Türk Mutfağı Tanıtım Etkinliği’nde yer aldı

Nesine 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı iki maçta galibiyetle ayrılarak, ligde 6 puanla namağlup olarak averajla ikinci sırada.

Lige süper başlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz, bu yenilmezlik serisini ligin 3. Hafta maçında Ağrı 1970 maçında da sürdürmek istiyor. 

22 Eylül Pazar günü saat 16:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan bu önem maç öncesinde Zonguldak Kömürspor kulüp Başkanı Harun Demir, taraftara ve Zonguldak’a seslenerek tribünleri tamamen doldurmalarını istedi. 

Birlik beraberlik adına tüm Zonguldak’ı maça davet eden Başkan Demir:"Zonguldak Kömürspor taraftarından, sevdalılarından, Zonguldaklılardan istediğim şu gelin yeni bir başlangıç yapalım. 10 bin kişilik stadı dolduralım. Hep bir ağızdan Zonguldak Kömürspor diyelim. Birliğimizi beraberliğimizi Türkiye'ye gösterelim. 22 Eylül Pazar günü saat 16:00'da maçımız var. Hepinizi bekliyoruz.”dedi

Editör: U. G.