GÜNDEM

Demiryolunda eylem var! "Ölmek istemiyoruz"

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesi Kadıoğlu Mahallesi sakinleri, demiryolu üzerinde eylem yaptı.

Abone Ol

Zonguldak Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesi’nde Kadıoğlu mahallesi sakinleri tren yolunun mahalle içindegeçişi engellemesi nedeniyle eylem düzenledi. Mahalle sakinleri, tren yolunun güvenli olmadığını mahalleye ulaşımı zorlaştırdığını belirterek, bu duruma çözüm bulunmasını talep ediyor.

Eylem sırasında, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz ve Devlet Demir Yolları ekipleri, mahalle sakinleriyle iletişim kurarak sorunlarını dinlemeye çalıştı. Belediye Başkanı Oktay Albuz, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alacaklarını ve Devlet Demir Yolları ile birlikte çözüm arayacaklarını ifade etti.

Mahalle sakinleri, tren yolunun mahallelerine güvenli bir geçiş sağlaması için alt geçit veya üst geçit gibi çözümler talep ediyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }