Ak Parti heyeti Bakan Uraloğlu ile ne görüştü? Ak Parti heyeti Bakan Uraloğlu ile ne görüştü?
Geçtiğimiz aylarda yapılan incelemeler neticesinde Cumhuriyet Meydan’ında bulunan Devrek Belediyesi hizmet binasının depreme dayanıksız ve ekonomik ömrünü doldurduğu tespit edilerek yıkım kararı ile verildi. Yapılan gerekli başvuruların kabulünün ardından yıkım ihalesini Nermanoğlu Alt Yapı Kent. Dön. Tes. İşl. San. ve Tic. Aş. üstlendi. Ayrıca belediyeye ait 13 adet işyerinin yıkım ihalesi de yapıldı.
Yıkım işlerinin önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.
Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde.
"Belediyemize ait ihale süreleri dolan 13 adet işyeri(mesken)nin kiralanması ve Belediye hizmet binamızın yıkım ihalesi 2886 sayılı Belediye Kanunun 35/c maddesi gereğince Belediyemiz nikah salonunda yapıldı.
Geçtiğimiz aylarda yapılan incelemeler neticesinde Cumhuriyet Meydan’ında bulunan Belediye hizmet binamızın depreme dayanıksız ve ekonomik ömrünü doldurduğu tespit edilerek yıkım kararı ile verildi. Yapılan gerekli başvuruların kabulünün ardından yıkım ihalesini Nermanoğlu Alt Yapı Kent. Dön. Tes. İşl. San. ve Tic. Aş. üstlendi. Yakın zamanda Belediye hizmet binamızın yıkım işlemine başlanılacaktır.
Ayrıca Belediyemize ait 13 adet meskenin ihalesi gerekli şartları taşıyan vatandaşlarımızın başvurusu ile gerçekleşti."
Editör: Şeyma Kaya