Sakarya’nın Karasu ilçesinde alkollü şekilde kullandığı otomobil ile motosiklete arkadan çarpan ve 1 kişinin ölümüne sebep olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaza, 4 Eylül Çarşamba günü  Aziziye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Yiğit E. idaresindeki 34 NE 330 plakalı Mercedes marka otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Doğan P. idaresindeki 55 AHJ 231 plakalı motosiklete arakadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan M.E.E. (19) ve motosiklet sürücüsü Doğan P. hafif yaralanırken, motosiklette yolcu olarak bulunan Derya Miyanyedi olay yerinde hayatını kaybetti.

CENAZESİ ZONGULDAK’A GÖTÜRÜLDÜ

Yaralanan M.E.E. ve Doğan P. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Derya Miyanyedi’nin cenazesi morga kaldırıldı. Miyanyedi’nin cenazesi toprağa verilmek üzere Zonguldak’a götürüldü.

1.29 PROMİL ALKOLLÜ

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede otomobil sürücüsü Yiğit E’nin 1.29 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Yiğit E. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasına neden olan Yiğit E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli’de bulunan cezaevine gönderildi.

Görevden alındı! Öztürk'ten kardeşlik mesajı! Görevden alındı! Öztürk'ten kardeşlik mesajı!

Editör: U. G.