SPOR

Düdük Sakaryalı hakemde!

Kdz. Ereğli Belediyespor ile Sorgun Belediyespor maçını Sakarya Bölgesel Hakemlerinden Muhammet Kantaroğlu yönetecek.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un üçüncü  hafta maçında namağlup lider Kdz.Ereğli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Sorgun Belediyespor ile karşılaşacak. 
Temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor ilk maçta sahasında Çarşambaspor’u 4-1 yenerken, ikinci hafta maçında da deplasmanda Çankırı FK'yı 3-0’la geçmişti.  
Üst üste iki maçını da kazanarak 6 puanla namağlup olarak averajla liderlik koltuğunda bulunan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, hafta sonu evinde ligde henüz puanı bulunmayan Sorgun Belediyespor’u ağırlayacak. Temsilcimiz bu maçı da kazanarak namağlup unvanını ve liderliğini sürdürmek istiyor.  
Ayrıca temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor ile Sorgun Belediyespor arasında müsabaka ise 20 Ekim Pazar günü 14:00’da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda  oynanacak.
Merkez Hakem Kurulu (MHK), bu müsabakanın hakemlerini ise açıkladı. 
Karşılaşmayı Sakarya Bölgesel Hakemlerinden Muhammet Kantaroğlu yönetecek. Kantarığlu’nun yardımcılıklarını ise Furkan Köknar,  Nevzat Eren yaparken maçın dördüncü hakemi ise  Oğuzhan Çalışkan olarak açıklandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }