KİLİMLİ

Dünyanın en iyi kestane balı Kilimli’den!

Zonguldak Kilimli’de faaliyet gösteren Akosman Arıcılık Bal Dünyası, Global Honey Stars Uluslararası Londra Dünya Bal yarışmasında “Dünyanın En İyi Kestane Balı” dalında 1. Seçildi.

Abone Ol

Zonguldak’ın en büyük kestane balı üreticisi olarak Kilimli’de faaliyet gösteren Akosman Arıcılık Bal Dünyası, Londra’da düzenlenen Global Honey Stars Uluslararası Londra Dünya Bal yarışmasında “Dünyanın En İyi Kestane Balı” dalında 1. Seçildi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sosyal medya hesabındaki paylaşımında; “Zonguldak’ımızın en büyük kestane balı üreticisi olarak Kilimlimizde faaliyet gösteren Akosman Arıcılık Bal Dünyası, kendi ürettikleri bal ile 2024 Mayıs ayında Londra’da düzenlenen Global Honey Stars Uluslararası Londra Dünya Bal yarışmasında “Dünyanın En İyi Kestane Balı” dalında 1. seçilip Altın Bal Ödülü alarak dünya listesinde yerlerini aldılar. Bu vesileyle bizleri ziyaret eden Muhammet ve Sevgi Akosman genç üreticilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }