Ali Bektaş Z HABER'e konuştu! "Belediyeyi hep borçlu aldım ama dert yanmadım" Ali Bektaş Z HABER'e konuştu! "Belediyeyi hep borçlu aldım ama dert yanmadım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, İl Özel İdare’ye alınan 30 işçi hakkındaki torpil iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Dural; “İşe girenlerin hepsinin Ak Parti ile bir bağlantısı var. Yöneticilerle bir bağlantısı var. Bunların hepsinin tesadüf olması maalesef mümkün değil” dedi.

Dural’ın açıklaması şu şekilde:

"Biz Vali Bey’in sözüne inandık ve bu konuda kendisine güvendik. Ancak şu ana kadar gelinen noktada, valimizin açıklamalarıyla gerçek durumun örtüşmediğini görüyoruz. Bu konuda üzüntülerimizi ifade ediyoruz ve kamuoyuna aydınlatıcı bir bilgilendirme yapılmasını talep ediyoruz"

“BAŞINIZI YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA VİCDANEN RAHAT MISINIZ?”

“İşe girenlerin hepsinin Ak Parti ile bir bağlantısı var. Yöneticilerle bir bağlantısı var. Bunların hepsinin tesadüf olması maalesef mümkün değil. Torpil iddiaları hakkında açıklamalar yapılması zorunludur. Başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanen rahat mısınız?” ifadelerini kullandı.

Editör: Şeyma Kaya