Zonguldak

Dural; "Zonguldak halkı kandırıldı!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, yıkımı gündem olan Fevkani Köprüsü hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl ve İlçe teşkilatı, önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile birlikte parti binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural Fevkani Köprüsü hakkında açıklamalarda bulunarak,  "Kandırıldınız ey Zonguldak halkı! Bunu söylemek istiyorum." dedi

Devrim Dural'ın açıklaması şu şekilde;

“2014 yılında yerel seçimler sorasında siz bu köprüyü yıkacağız dediniz, kaybettiniz. 2019 yıkında yıkmayacağız dediniz ve kazandınız. Kandırıldınız ey Zonguldak halkı! Bunu söylemek istiyorum. Biz bu köprünün endüstriyel miras olduğunu hep hatırlattık. Köprü, geçmişten bir bağdı ve siz hep görmezden geldiniz. Buradan çıkan hurdayı belediyenin gelir getirici hanesine yazdırabilir, tonajına bakabilirdiniz. Köprüyü hurda olarak sattınız. Buradaki hurdayı tartmadınız. Burada kamu zararına teşkil ediyorsunuz. Bizim dediğimiz şekilde yapsaydınız kamu zararı oluşmamış olacaktı. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Zonguldak halkı lütfen mahkemelere başvursun. İlk yapılan ihalede kamu zararını önlemek için belli bir tonun üzerinde çıkan çelik için ton başına ihale yapılabilirdi. Ton başına belediye para kazanabilirdi. Burada ne çıkacağı belli değil. Çıkan çelik alınacak gidilecek. Zonguldak’ta bir sel durumda taşkın durumunu önlüyordu köprü, bunumda önüne geçtiniz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }