GÜNDEM

Dural'dan Çağlayan'a zam ve hizmet yanıtı!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Abone Ol

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, geçtiğimiz gün Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın Tahsin Erdem'e yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Dural yapılan zamlar ve ekonomik nedenlerden dolayı gelen tepkilere verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Eleştiriye her zaman varız. Muhakkak ki olacak. Tabii ki biz şu anda bir format değişikliğine gittik. Kendilerinin de tabii psikolojisini anlayabiliyorum. 8 tane ilçenin 6 tanesinin Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yönetilmesini anlamak tabii ki kolay psikoloji değil. Burada anlayabiliyorum. En nihayetinde biz burada hizmetlerimize sonuna kadar devam ediyoruz. Bunu böyle ifade edelim. Şimdi bizim için ne dediler ilk önce? Seçimleri alamaz dediler. Anketlerde biz öndeyiz dediler. Şu kadar fark attık dediler. Günün sonunda ne oldu? Türkiye'de nasıl yerelde ne iktidar olduysak, birinci parti olduysak Zonguldak'ta da 8 tane ilçenin 6 tanesini alarak Zonguldak'ta da yerel yönetim olarak iktidarda olduk. Bu bir gerçek. Şimdi bunu tespit edelim. Sonrasında AK Parti'den aldığımız bütün belediyelerde bir borç yükü olduğunun altını çizmiştik. Fakat biz bunu bir mazeret olarak göstermiyoruz. Bunun da tekrar altını çizelim. Önemle ifade edelim. Mevcut borç yükünün bir manzarası olarak kabul etmiyoruz. Ama bu borç yükü bizlerin, çalışmalarını engelleyemez, bizleri yıldıramaz. Biz bir şekilde başarılı olmaya mecburuz. Sayın genel başkanımızın söylediği gibi biz bir yatırım kredisi aldık halkımızdan. Dolayısıyla bu yatırım kredisini en güzel şekilde yerel yönetimlerimize aracılığıyla gerçekleştirerek partimizi iktidara taşıyacağımızdan hiç şüphemiz yok. Hizmetlerimiz devam ediyor. Ne dediler? Iyi hatırlayın maaşları bile bunlar ödeyemezler dediler. Ne oldu arkadaşlar? Hiç maaş ödeyemeyen Cumhuriyet Halk Partili bir belediye var mı? Maaşını alamayan kimse var mı? Yok. Maaşları da ödeniyor. Hizmet yapamaz dediler. Nasıl yaptığımızı da söyleyelim. Bayramdan sonra büyük bir ihtimalle kent lokantası da en güzel şekliyle Zonguldak halkına layık bir şekilde hizmete girecek. Burada çalışan arkadaşlarımızın kıyafetlerinden tutun oturma düzenine, koltuklarına vesaire bunların hepsini Zonguldak halkına yakışır şekilde hizmete girecek. Yeri de sahilde bulunan denize sıfır olan bölge olacak. Zonguldak halkı için 120 kişilik de bir kapasitesi olacak. Zonguldak halkı denize sıfır bir mekanda en uygun şekliyle, en temiz, en hijyenik şekliyle burada yiyecek. Bunu da sürekli ve kaliteli olması için de gerekli çabayı göstereceğiz. Sonrasında bu valiliğin altında bulunan bir umumi tuvaletten bahsedildi. Ki bu tuvaletin bu hale gelmesi de zaman içinde oldu. Peki geçmiş beş yıla baktığımız zaman iktidarda olan, yerelde iktidarda olan parti kim? Biliyorsunuz kim? Onlar bunu yapmış mı? Yapmamış. Ama biz ne yapıyoruz? Biz burayı tekrardan Zonguldak halkına yakışır şekilde tadilat yapmak üzere şu anda kapattık. Belediye başkanından aldığım bilgi bu yönde. Tekrardan Zonguldak halkının hizmetine buradaki umumi tuvaletine açacağız”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }