Zonguldakspor ile Kırıkkalespor maçı öncesinde flaş gelişme! Zonguldakspor ile Kırıkkalespor maçı öncesinde flaş gelişme!
TFF'nin ligleri tescil etmesi ve Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesinin kesinleşmesi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural açıklamada bulundu. Dural; “Hayatın ve sporun olağan akışına aykırı şekilde 90 dk bir şut dahi çekilmeyen müsabakayı şaibesiz ve temiz olarak görüyorsanız, gözleriniz kör olmuş demektir” dedi.
Dural’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:
“Türkiye Futbol Federasyonu’nun(TFF) Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesini tescil eden kararı bizleri ve kamuoyu vicdanını derinden yaralamıştır. Yayınlanan istatistiklerde görüldüğü üzere hayatın ve sporun olağan akışına aykırı şekilde 90 dk bir şut dahi çekilmeyen müsabakayı şaibesiz ve temiz olarak görüyorsanız, gözleriniz kör olmuş demektir.
Türkiye Futbol Federasyonu adaleti sağlayamamış, şaibeyi görmezden gelerek hakkaniyetsiz bir karar vermiştir.
Zonguldak’ta iktidarda olanlar her konuda olduğu gibi bu meselede de derin sessizliklerini sürdürürken, bizler sonuna kadar bu ayıplı kararın karşısında yer aldığımızı, mücadelemizi sürdürmeye kararlı olduğumuzun bilinmesini isteriz”
Editör: Şeyma Kaya