Zonguldak

Eda ve Umutcan evliliğe ilk adımı attı!

Çınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ve Seher Cinal'in kızları Eda Cinal, Hamide Burgucu ve Sezai Burgucu'nun oğulları Umutcan Burgucu ile nişanlandı.

Abone Ol

Çınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ve Seher Cinal'in kızları Eda Cinal, Hamide Burgucu ve Sezai Burgucu'nun oğulları Jandarma Astsubay Umutcan Burgucu ile nişanlandı.

Kilise Yaman Restoran'da düzenlenen nişan törenine; AK Parti 27'nci Dönem Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Erkut Alacalı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan,  Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, yakınları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Z HABER olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }