TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine zam yolda! TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine zam yolda!

Opera aryalarından Pop’a,Türkü’den, Klasik Türk Müziğinekadar olan geniş repertuvarı ile takdir toplayan, Başarılı Tenor Engin Atalay sonunda beklenen ikinci teklisi Davetsiz Misafir’i yayınladı.

 Dijital müzik platformlarında yerini alan ‘Davetsiz Misafir’ isimli tekli çalışmasının müzik yönetmenliğini ve aranjesini Sertaç Ekiz yaparken, şarkının söz ve müziği, aşk şarkılarının harika bestecisi Koray Demirkapı.

2011 yılında albüm olarak hazırlanan ancak yayınlanmayan bu çalışma Murat Yelken tarafından günümüz soundlarıyla yeniden revize edilerek digital müzik platformlarında yerini aldı.Bu çalışmada ülkemizin en iyi müzisyenleri Engin Atalay için bir araya geldi.

 Ünlülerin Şan Hocası olarak da tanınan,Eğitmen ENGİN ATALAY, Sosyal sorumluluk projelerinin de aranılan ismi.Sanatçı albüm sonrasında da sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğinin altını çiziyor.

20 yıldır gerek konserleri ve gerekse sahne aldığı seçkin mekanlarda adından sıkça söz ettiren sanatçı yılların birikimini bu albümde sizlerle paylaşıyor..

 ‘’Davetsiz Misafir’’ adlı şarkısının video klip çalışmasını ,başarılı yönetmen Erdem Tepegöz yönetmenliğinde tamamlayan sanatçımız, yediden yetmişe hepimizin gönlüne Davetsiz bir misafir gibi girip, o büyülü ve gerçekten özel sesiyle gönüllerde taht kuracağa benziyor..

Editör: U. G.