SPOR

Ereğli, Altınovaspor’u tek golle geçti!

Kdz.Ereğli Belediyespor, 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmalarını Bakacakkadı 100. Yıl Ecopark Otelde devam ederken, bir yandan da hazırlık maçları oynamayı sürdürüyor.  

Abone Ol

Eflatun-Beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında BAL ekiplerinden Mazıdağı 0-0 berabere kalırken, bugün  ikinci hazırlık maçında ise BAL ekiplerinden Altınovaspor ile  karşılaştı.    
Bolu'da oynanan ve ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında Kdz. Ereğli Belediyespor, Altınovaspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan sahadan 1-0 galip ayrıldı.  
Eflatun-Beyazlı ekibe galibiyeti getiren tek golü  62’de Tezcan Gökmen’den geldi. 
Ayrıca bu önemli hazırlık Karşılaşmasını Kdz. Ereğli Belediyespor Başkan Yardımcısı Halil Bozkuş, Asbaşkan Akın Katı ve yöneticilerde izledi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }