SPOR

Ereğli Belediyespor dış transferde iki oyuncuyu kadrosuna kattı!

Bölgesel Amataör Lig temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı. Eflatun-Beyazlı ekip dış transferde iki tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı.

Abone Ol

Kdz. Ereğli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Güzelorduspor, Adıyamanspor, Iğdır Fk, Sultanbeyli Belediyespor, Muğla Spor Kulübü ve Muğla Spor Kulübü takımları ile şampiyonluk yaşayan merkez orta saha oyuncusu Kaan Yıldırım ve geçen sezon Alaçatıspor Kulübü’nde oynayan bir dönem Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ve Manisaspor formalarını giyen, golcü futbolcu Alper Önal ile anlaşarak kadrosuna kattı.  İki oyuncu bugün kulüp binasında Kdz. Ereğli Belediyespor ikinci Kulüp Başkanı Akın Katı ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek kendilerini eflatun-beyazlı yapan imzayı attılar.  Kaan Yıldırım ve Alper Önal’ın transferini kulübün resmi sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü, iki futbolcuya eflatun-beyazlı forması altında başarı diledi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }