Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor’da yönetim, 2024-2025 sezonu öncesinde güçlü bir kadro kurma adına transferlerine devam ediyor. 
Şuana kadar kadrosuna çok kaliteli isimleri katan eflatun-beyazlı yönetim, bu kaliteli isimlerin yanına bir kaliteli isim daha kattı.
Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetimi, Çorlu 1947 Spor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Fırat Güneş ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
Tecrübeli stoper Fırat Güneş bugün Ereğli’ye gelerek Kdz. Ereğli Belediyespor ikinci Başkanı Akın Katı ile bir araya gelerek kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.  
Fırat Güneş ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: “Fırat Güneş  Kdz.Ereğli Belediyespor’da. Kulübümüz, geçen sezon şampiyonu Çorlu 1947 Spor Kulübü’nde forma giyen, stoper oyuncusu Fırat Güneş ile 2024 -25 sezonu için sözleşme imzaladı. Futbolcumuz Fırat Güneş’e kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.”

Zonguldak'ta plajlar kapanıyor! Zonguldak'ta plajlar kapanıyor!

Editör: U. G.