BAL Ligi 5. Grup 20.hafta mücadelesinde Kastamonu temsilcisi Taşköprüspor’a konuk olan Kdz.Ereğli Belediyespor rakibini 51.dakikada Serhat Çam’ın attığı golle mağlup etti ve 18. maçını da kazanarak grupta yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
Bölgesel Amatör Lig 5. grupta, sezonun 2. yarısına Çarşambaspor, Çankırı FK , Sorgun ve Hacettepe galibiyetleri ile başlayan Kdz.Ereğli Belediyespor, Kastamonu deplasmanından da 3 puanla dönüyor.
Sezonun ilk yarısında kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği Taşköprüspor’a konuk olan eflatun beyazlılar, rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmayı, 51.dakikada Serhat Çam 'ın golü ile 1-0 mağlup ederek puanını 56’ya çıkardı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
Taşköprü'de oynanan karşılaşmayı Kdz.Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Akın Katı, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğberk Posbıyık, Ceyhun Şen, Deniz Koca, Recep Köksal, Recep Yılmaz, Muhammet Ali Ateş ve Sabahattin Seyhan izledi.
Kdz. Ereğli Belediyespor 23 Şubat Pazar günü Ereğli’de Kırıkkale temsilcisi Yahşihanspor’u konuk edecek.