Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs ailesine saldırdı.  Ailesinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak Kdz Ereğli Yeşiltepe Anadolu İmam Hatip okulu karşısında bulunan bir binada psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Oğuz Şen isimli şahıs ailesine saldırdı.

Şulenur Böyükaslan, Uluslarararası Türk Mutfağı Tanıtım Etkinliği’nde yer aldı Şulenur Böyükaslan, Uluslarararası Türk Mutfağı Tanıtım Etkinliği’nde yer aldı

Şizofreni hastası olduğu öğrenilen Oğuz Şen, sinir krizi geçirerek aynı evde yaşadığı ablası Emine Sezer, eniştesi İhsan Sezer ve yeğenleri Boncuk Sezer ile İhsan Sezer’i bıçakla yaraladı. Emine Sezer ve eniştesi İhsan Sezer’in durumu ağır olurken, yeğenleri Boncuk Sezer ve İhsan Sezer’in hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavi altında oldukları bildirildi.

Olay, çevredeki vatandaşların evden gelen sesler üzerine durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Eve giren vatandaşlar, aile üyelerini kanlar içinde buldu. Saldırıyı gerçekleştiren Oğuz Şen, olay yerinden kaçarken, suç aleti olan kanlı bıçağı çöpe atarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası titiz bir çalışma yürüterek Oğuz Şen’i kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.

Editör: U. G.