Zonguldak merkezde bulunan Esas67 Burda AVM’de Colin’s Mağazası’nda çalışan M.K. isimli şahıs kabin kapısının altından gurbetten gelen bir ailenin 13-14 yaşlarındaki kız çocuğunu içeride soyunurken gizlice çektiği esnada fark edildi. Müşteri durumu ailesine haber verdi. Görüntüsü çekildiği iddia edilen küçük kızın babasının polis ekiplerine haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Mağaza çalışanı M.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

M.K.’nın telefonuna ve bilgisayarına el konuldu. Emniyette ifadesi alınan M.K. savcılığa sevk edildi.

M.K. isimli şahsın telefonla kabin içerisinde farklı kadınların çıplak fotoğraf ve videosunı çekmiş olabileceği ihtimali ile inceleme başlatıldı.

M.K. ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan emniyet ekipleri telefonla çekilmiş tüm görüntüleri incelemeye aldı.

Mahkeme gününe kadar delillerin toplanması için Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Şube telefonda daha önce silinen görüntüler de olmak üzere detaylı inceleme yapıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken M.K.'nın yaklaşık 10 yıldır mağazada çalıştığı ve örnek kişi olarak gösterildiği öğrenildi.

Bu rezillik yakışıyor mu Zonguldak'a! Bu rezillik yakışıyor mu Zonguldak'a!

Editör: U. G.