ÇAYCUMA

Esra ve Gürkan mutluluğa 'evet' dedi!

Zahide ile Şenol Kavaracı'nın kızı Esra Kavaracı ve Çaycuma Ekspres Gazetesi ve Miyanyedi Ofset Matbaa sahibi Sündüz ve Hasan Miyanyedi'nin oğlu Gürkan Miyanyedi dünyaevine girdi.

Abone Ol

Çaycuma’nın tanınmış ailelerinden Zahide ile Şenol Kavaracı'nın kızı Esra Kavaracı ve Çaycuma Ekspres Gazetesi ve Miyanyedi Ofset Matbaa sahibi Sündüz ve Hasan Miyanyedi'nin oğlu Gürkan Miyanyed düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın kıydığı nikahta genç çiftlerin nikah şehitliklerini ise Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Oğuz Pehlivan, Mikail Karakuş ve Burak Çakır yaptı. Yenimahalle Yalı Caddesi üzerindeki Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }