Dünya çapında yaşanan gelişmelerle birlikte yaşanan fahiş fiyat artışları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Merkez Bankası'nın adımları sonrası da tüketici, taşıt ve ticari kredilerinin faiz oranları yükseldi. Hal böyle olunca bankalar devreye girdi.  Yeni müşteri kazanmak isteyen birçok banka, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi ve nakit avans veriyor. Faizsiz kredi ve nakit avans veren bankaların listesine haberimizden ulaşabilirsiniz…

Prof. Dr. Kutoğlu: Malatya depremi haritada görünmeyen fayda meydana geldi Prof. Dr. Kutoğlu: Malatya depremi haritada görünmeyen fayda meydana geldi

KREDİ NOTU ÇOK ÖNEMLİ!

Bankanın yeni müşterisi olduktan sonra kredi ya da nakit avans talep kısmından başvuru yapılıyor. Bankalar, yaptıkları incelemede kredi notuna göre kredi ya da nakit avansı veriyor. Bundan dolayı limitler dahilinde kredi notu puanına göre kredilendirme yapılıyor. Kredilerin ortalama 3-6 ay arası geri ödenmesi talep ediliyor.

HANGİ BANKALAR FAİZSİZ KREDİ VERİYOR?

DENİZBANK FAİZSİZ KREDİ

Denizbank yeni müşterilerine özel, sıfır faiz oranlarıyla 10.000 TL’ye varan kredi ve faizsiz 15.000 TL’ye varan Taksitli Nakit fırsatı sunuyor.

AKBANK YENİ MÜŞTERİLERE FAİZSİZ KREDİ

Akbank 20 bin TL ihtiyaç kredisini sıfır faiz ve 6 ay vadeli bir şekilde yeni müşterilerine sunuyor.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank ilk kez gelen müşterilerine sıfır faiz oranı ile 3 ay vadeli 20.000 TL'ye varan Taksitli Nakit Avans ve 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ

Türkiye İş Bankası 25 bin TL krediyi 3 ay taksitle sıfır faizsiz veriyor.

GARANTİ BANKASI FAİZSİZ KREDİ

Garanti BBVA 6 ay vadeli 20 bin TL tutarlı sıfır faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

EN PARA

En Para ATM'den 10 bin TL, banka içinden ise 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Editör: Gül Pehlivan Al