Zonguldak

Farenin çaldığı tulumba tatlıları kimin?

Zonguldak’ta lağım faresinin çalarak sakladığı 2 kilo tulumba tatlısının sahibi merak ediliyor.

Abone Ol

Zonguldak şehir merkezi Tahir Karaoğuz Sokak üzerinde bir iş yerinin girişinde ve tabela boşluklarında 2 kilo civarında taze ve bayatlamış tulumba tatlısı bulundu.
Olay işyerinden kötü kokular gelmesi üzerine çıktı. Leş kokusu alan esnafın günlerdir devam eden araştırması dikey tabelaların sökülmesi ile devam etti. Fare ölüsünü arayan vatandaşlar tabela içinde ve farklı noktalarda 2 kilodan fazla tulumba tatlısı görünce şok oldu.
Görüntüler sonrasında lağım faresi veya farelerinin yakınlardaki bir pastaneden uzun süredir tulumba tatlısı çaldıkları anlaşılırken çevredeki diğer noktalarda da başka stok noktalarının olup olmadığı merak uyandırdı.

HERKES TULUMBA TATLILARINI SAYSIN
Çevrede bulunan tatlıcı ve pastanelerin imalathanesinden aşırıldığı düşünülen tulumba tatlılarının kime ait olduğu öğrenilemezken, görgü tanıkları; “Gemelerin (lağım faresi) tulumba tatlısını bu kadar çok sevmesine şaşırdık ama asıl şaşırdığımız bu tatlıların kimin olduğu. Tarım İl Müdürlüğü’nün halkın sağlığını düşünerek buralarda denetim yapması gerekir” diye konuştular

GÜVENLİK KAMERASI İNCELENSİN
Söz konusu tatlıların çokluğunu görünce olayın uzun zamandır devam ettiği anlaşılırken lağım farelerinin hangi pastaneye dadandıklarının ortaya çıkmasını isteyen vatandaşlar; “Bu pastanelerin imalathane ve salonlarında güvenlik kameraları vardır. Bu kamera kayıtları incelensin kimin tulumbası olduğu ortaya çıkar. Buradan bulamazlarsa sokağı gören mobese kameralarında farelerin nereden gelip nereye gittikleri anlaşılır” önerisinde bulundu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }