Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde uzun süredir kısa film ve yazdığı senaryolarla adından söz ettiren Ogün Mert Kurt, kendi yazdığı ve yönettiği “Tatil” isimli filminin fragmanı dijital ortamlarda yayınlandı.

Filyos Belediyesi'nin de sponsor olduğu 'Tatil' isimli kısa film Filyos’ta çekildi. Filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ogün Mert Kurt üstlendi. Filmde, Nuhbay Korkmaz, Fahri Bozbaş, Hilal Bayoğlu, Mustafa Kemal başrolleri olurken, yardımcı oyuncular ise Ramazan Kabuk, Özdemir Kurt, Bingül Gülşen Öz, Haluk Can, Koray Cengiz, Fehmi Enis Kuyucu, Baran Ünal, Mehmet Ali Çeliker, Zahide Kumbas ve Yılışık yer aldı.

OGÜN MERT KURT KİMDİR?

“23 Mart 1991, Zonguldak, Filyos beldesinde doğdum. Filyos Atacan Şanlı Lisesi mezunuyum. Sinemayla uğraşıyorum. Bu zamana kadar iki kısa film çektim. Bu filmler Acı Ekmek ve ÖSS'ye İnat'tır. Şu an ki çalışmam bir belgesel üzerinde. Bu belgesel yaşadığım yer olan Filyos’u konu alıyor. Bu belgeselde; Filyosun sorunlarını, Filyos projesini, Filyos halkının yaşamını ve geleceğini konu alıyor."

YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI KISA FİLMLER

Satış (The Sales) - 2020 .... Kurmaca, 00:23:33

Çaycuma Devlet Hastanesi'nde ameliyathaneler yenilendi Çaycuma Devlet Hastanesi'nde ameliyathaneler yenilendi

ÖSS'ye İnat - 2009

7. PAM Kısa Film Festivali, Yarışma Filmi. 2009

Acı Ekmek - 2008

7. İstanbul Çevre Kısa Film Festivali, Ulusal Kısa Film Yarışması, Yarışma Filmi. 2009

Editör: Şeyma Kaya