CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Birkan, özellikle AK Parti’den Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmesi konusu ile ilgili net konuştu. 

Zonguldak Adliyesi önünde gergin anlar! “Yakarak mı ekmek veriyorsunuz?” Zonguldak Adliyesi önünde gergin anlar! “Yakarak mı ekmek veriyorsunuz?”

Birkan'ın açıklaması şu şekilde; "Arkadaşlar biz iddialı bir partiyiz. Yani bizim karşımıza Selim Alan da gelebilir. Başka bir arkadaşımız da gelebiliriz. Bizim rakibe göre durum alma şeyimiz yok. Yani biz sonunda alacağız. Bizim karşımıza hangi rakip olursa olsun. Söylediğiniz insanların hepsi çok değerli insanlar. Özcan Bey zamanında milletvekilliğimizi yaptı. Selim Bey bir dönem belediye başkanlığımızı yaptı. hepsi düzgün insanlar, Zonguldak'ta görev yapmış tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz parti olarak Türkiye genelinde iddialıyız. bizim karşımıza kim çıkarırsa savaşırız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıktı savaştı. Bizim karşımıza çıkacak da biz savaşmayacak mıyız? Savaşacağız ve sonuçta da savaşı kazanacağız."

Editör: Melisa Sapaz